Cadac BBQ

CBW-erkend
Gratis verzending vanaf € 75 euro
14 dagen bedenktijd

Steeds meer kookliefhebbers genieten van het ultieme buiten koken met de Cadac BBQ. Dit topmerk vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika waar het deel uitmaakt van de zogeheten ‘braai cultuur’. Dit is een speciale manier van barbecueën die vandaag de dag ook in Nederland ongekend populair is. Veel aanhangers van de ‘outdoor way of living’ hebben dan ook een Cadac barbecue of buitenkeuken op hun terras staan. Uiteraard komt je ze ook veelvuldig op campings tegen. Bij Global Furniture bestelt je deze barbecues nu zeer voordelig online.

Hot en happening: de Cadac BBQ Meridian

De Cadac barbecue is een buitenkeuken, ook wel gasbarbecue, van zeer hoogwaardige kwaliteit en voor een bijzonder concurrerende prijs. Deze positieve eigenschappen dragen bij aan de populariteit van deze barbecues, waarbij vooral het Meridian model momenteel zeer gewild is. Dit model is daarom in verschillende uitvoeringen in het uitgebreide assortiment van Global Furniture te vinden. Ook voor de Cadac Citi Chef en Cadac Titan BBQ ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Het is maar net welk model jouw persoonlijke voorkeur heeft.

Bestel direct de barbecue en bijbehorende accessoires

Voor het grootste kookgemak schaf je bij jouw Cadac BBQ ook de bijbehorende accessoires aan. In onze webwinkel ontdek je hierin een zeer ruime keuze voor bijzonder scherpe prijzen. Zo hebben wij diverse stenen bakplaten voor jouw Cadac barbecue in huis, maar ook Cadac afdekhoezen, rotisserie draaispitten, de Cadac gasdrukregelaar en nog veel meer. Ontdek het zelf en neem gauw een kijkje in de categorie gasbarbecues op onze site. Hulp nodig bij het bestellen of vragen over de producten? Neem dan contact op via +31(0)481 – 350 173.