boekenkasten voordelig kopen banner

Boekenkasten voordelig kopen

Boekenkasten voordelig kopen. Deze kasten bieden een elegante manier om uw spullen en boeken maar natuurlijk ook bijvoorbeeld uw CD’s of DVD’s te presenteren en op te bergen. Ze zijn daarom een aanwinst voor de woonkamer, werkkamer of kantoor. Ja inderdaad, ook je kantoor, want steeds meer mensen richten hun werkruimte in zoals ze thuis zouden willen. Dus geen steriele geplastificeerde boekenkasten maar van echt hout met uitstraling en karakter.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen.
Onze boekenkasten zijn vaak van echt hout zoals eiken, teak of mango. Maar ook wordt hout in combinatie met metaal gebruikt voor een industriële look.
Er zijn kasten met lades of deuren of een combinatie hiervan. Ze zijn allemaal te vinden hier in onze webshop, of in onze woonwinkel.

Vaak zijn er meerdere bijbehorende meubelen verkrijgbaar uit een zelfde meubelprogramma / woonstijl.
Kijk hiervoor op deze pagina>> 

Boekenkasten voor vrijwel ieder interieur, kantoor of inrichting vind je in onze meubelwinkel in Elst (Arnhem Nijmegen), of hier op onze webshop. Wij nodigen je van harte uit om langs te komen voor een kop koffie en passend advies over beschikbare stijlen en materialen.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 11 resultaten

Show sidebar