Eetbanken

Eetbanken

Welkom bij onze collectie aan eetbanken.
De banken op deze pagina zijn zowel praktisch als hip en met de keuzemogelijkheden is er altijd een die bij je in de eetkamer past.
Eetbanken kunnen een hoop sfeer en saamhorigheid brengen aan de tafel, omdat er minder een gevoel van afstand zit tussen de aangezeten.

Wij hebben banken voor uw eettafel in diverse maten en uitvoeringen. We bieden u verschillende stijlen en bekledingen aan op deze zitmeubels en voor de beste adviezen omtrent je keuze raden we je aan om langs te komen in onze woonwinkel te Elst (Arnhem, Nijmegen).
Zo kun je niet alleen zien wat we allemaal leveren via onze uitgebreide stof-stalen, maar ook gelijk proefzitten op de bank naar uw keuze.

Om je meubels in perfecte conditie te houden en ze goed te kunnen onderhouden hebben wij hier een aantal producten om je te ondersteunen in het onderhoud. Let goed op welke bekleding je eetbank heeft, dit voorkomt mogelijke schade of verkleuring. Met deze verzorgingsproducten van Oranje blijven de eetbanken nog langer mooi en soepel, voor een optimaal zitgenot.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 3 resultaten

Show sidebar