eetkamerstoelen met wieltjes

Eetkamerstoelen met wieltjes

Deze collectie eetkamerstoelen met wieltjes zorgen dat je goed aan kunt schuiven en makkelijk van tafel kan opstaan. De flexibiliteit zorgt voor meer zitcomfort aan de eettafel. De wielen onder deze stoelen zijn veilig voor laminaat en zullen geen krassen achterlaten.

Veel van onze stoelen zijn leverbaar in diverse stoffen en leer en er valt vaak wel te overleggen over de mogelijkheden van deze opties. Het uitgebreide assortiment vindt u bij ons in de winkel in Elst (Gelderland Arnhem Nijmegen). Wij raden je aan om voor eetkamerstoelen even proef te komen zitten en je bent van harte welkom, om onder het genot van een kop koffie of thee, onze uitgebreide collectie eetkamerstoelen uit te proberen en te bekijken.

Om je meubels in perfecte conditie te houden en ze goed te kunnen onderhouden hebben wij hier een aantal producten om je te ondersteunen in het onderhoud. Let goed op het materiaal en de bekleding van je meubel, hiermee voorkom je schade of verkleuringen. Het zou zonde zijn om met het juiste idee een slecht resultaat te krijgen.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar