Bartafels banner

Bartafels

Goede bartafels die binnen je huidige interieur passen kunnen een perfecte toevoeging zijn om gasten mee te kunnen vermaken. Tegenwoordig zien we veel mensen een bartafel kopen die misschien geen ruimte hebben voor een grote eettafel om toch een sfeervol en gezellige plek te hebben om te kunnen eten.

In combinatie met onze prachtige barstoelen zijn er vele verschillende opties en samenstellingen te bedenken. De bartafels die wij in onze collectie hebben zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, maten en houtsoorten, zoals Eiken, Acacia, Elmhout, steigerhout etc.

Wij bieden een breed assortiment bartafels voor haast elk interieur. Vragen over een bartafel, of wil je graag wat schuiven met stoelen en tafels om je stijl te bepalen? Kom gerust langs voor iets te drinken aan onze bar in de woonwinkel te Elst (Gelderland Arnhem en Nijmegen).

Om je meubels in perfecte conditie te houden en ze goed te kunnen onderhouden hebben wij hier een aantal producten om je te ondersteunen in het onderhoud. Let goed op het materiaal waar je bartafel uit bestaat, want het verkeerde product kan blijvende verkleuring of schade aanrichten. Met het goede product voor je tafel, houd je het meubel in perfecte staat en kun je er nog veel langer van genieten.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar