Lichtbronnen

Lichtbronnen

Bij ons kun je ook gelijk alle benodigde lichtbronnen kopen, tegelijkertijd met je nieuwe lamp.
Wij hebben een brede selectie waaronder: Filament LED, Kooldraad nostalgisch, hoge kwaliteit “speciaal” lampen en alle vormen en maten.
Gewone lichtbronnen/lampen kunt u overal kopen. Wij bieden u een compact, maar hoogwaardig, bijzonder assortiment lichtbronnen aan, die uw oog strelen of flink laten besparen in uw portemonnee.

Aangezien het lastig in te schatten kan zijn wat een lichtbron precies voor je doet in je huis, hebben wij de meeste bij ons in de winkel hangen voor je om te kunnen bekijken. Zeker voor alle speciale LED lampen in aparte vormen raden wij je aan om bij ons in de woonwinkel langs te komen. Wij hebben de meeste lichtbronnen op voorraad en kunnen deze dan demonstreren in een van de vele lampen die wij hebben.

Niet geheel onbelangrijk is de energiebesparing die LED lichtbronnen je opleveren in deze huidige  tijd van besparing en milieuvriendelijk wonen. Interesse in onze duurzame en prachtige speciale lampen? Kom gerust eens langs bij ons in de winkel te Elst (Gelderland Arnhem Nijmegen) en proef de sfeer van lampen die net even wat interessanter zijn dan een standaard peertje.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 5 resultaten

Show sidebar