Tafellampen

Tafellampen

In deze categorie vindt u onze collectie aan tafellampen. We bieden een breed scala aan tafellampen zowel modern als klassiek, maar ook industrieel stoer en retro. Met andere woorden een hoop verschillende stijlen en materialen om uit te kiezen voor de perfecte verlichting in huis. Met zo veel mogelijkheden is er dus voor ieder wat wils.

We hebben een groot gedeelte aan tafellampen in onze woonwinkel te Elst (Gelderland Arnhem Nijmegen). Altijd van een gewaarborgde kwaliteit en voor een goede prijs dus kom langs om ze te bewonderen. Uiteraard staat de koffie en thee voor je klaar.

Bij Global furniture bieden wij je zelfs de mogelijkheid om je oude lampenkappen opnieuw te laten bekleden. Hanglamp, staande lamp, leeslampen of tafellampen maakt niet uit, informeer bij ons voor de opties. Als je gelijk een idee wilt hebben over de kosten (los van de stofsoort die je later kiest) zorg er dan voor dat in elk geval de maten van de kap bekend zijn bij ons. We hebben 3 maten nodig: Bovenring (doorsnede), onderring (doorsnede) en de hoogte van de kap.

Heb je nog geen mooie/stijlvolle lichtbronnen die passen bij je nieuwe leeslampen? Kijk dan even hier bij onze lichtbronnen, er zitten wat speciale designs tussen, zelfs voor je favoriete tafellampen.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 11 resultaten

Show sidebar