Tuinmeubels banner

Tuinmeubels en buitenaccessoires

De tuinmeubels en buitenaccessoires die wij bij Global furniture Elst voor je op een rijtje hebben gezet zijn allen van hoge kwaliteit. Applebee en Exotan zijn de merken waar wij volledig achterstaan qua comfort en duurzaamheid. De triniti lijn van Exotan bijvoorbeeld heeft nieuw ontwikkelde technieken die vooral weersbestendigheid verhogen en het design van Applebee staat hoog in het vaandel.

Voor alle vragen of hulp betreft tuinmeubelen of bijpassende accessoires ben je van harte welkom in onze woonwinkel te Elst (Arnhem Nijmegen). Wij helpen je graag onder het genot van iets te drinken.

Tuinmeubels en buitenaccessoires kopen in Elst Arnhem Nijmegen, hier hebben wij alle modellen en tuin gerelateerde categorieën op een rij, makkelijk en in een oogopslag. Hier vindt je elke type tuinmeubel/accessoire die je nodig hebt om je tuin helemaal mooi aan te kleden of af te maken.

Je kunt in de zijbalk eventueel nog filteren op type/categorie.

Om je tuinmeubels in perfecte conditie te houden en ze goed te kunnen onderhouden hebben wij hier een aantal producten om je te ondersteunen in het onderhoud. Let goed op het materiaal en de bekleding van je meubel, hiermee voorkom je schade of verkleuringen. Zeker voor buitenmeubelen is onderhoud belangrijk, denk bijvoorbeeld aan hout in weer en wind, geen probleem voor de meubelen die wij aanbieden, maar altijd beter goed te houden als ze behandeld zijn met de juiste producten.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Show sidebar

Tuintafels (33)

Loungeset loungebanken tuin (54)

Tuinaccessoires (17)

Cadac barbecue gasbarbecue bbq (16)

Tuinkussens (4)