Tuinkussens voor onze tuinmeubelen

Tuinkussens voor o.a. onze steigerhouten tuinmeubelen en wicker tuinmeubels, maar ook voor uw bestaande tuinset. Het is leverbaar op maat gemaakt voor uw bestaande tuinset, of een op maat gemaakte steigerhouten tuinset naar uw keuze.

Ook leveren wij kussensets voor uw bestaande (gevlochten) tuinmeubelen. In hoogwaardige stof, welke zeer kleurecht is, schimmelwerend, en waterafstotend en toch ademend.

Goede kussens voor comfort en zitgemak

Het is belangrijk om te kiezen voor goede kussens in uw tuinmeubelen. Een goede kwaliteit voorkomt dat uw tuinkussens al binnen enkele weken verkleuren. De gebruikte materialen kunnen tegen een buitje, waardoor uw kussens niet nog dagenlang nat zijn. Tot slot zorgt het gebruik van het juiste schuim (polyether) ervoor dat u niet al na één seizoen op een plat, futloos kussen zit. Daarom kiezen wij bij Global furniture alleen voor de beste materialen!

Duurzaam, schimmelvrij, kleurecht, en met een hoge mate van waterafstotendheid en goede kwaliteit polyether voor het hoogste zitgemak. Dit garandeert jarenlang plezier van uw buitenkussens en bespaart u ook nog eens een hoop gesleep.

Een regenbuitje gaan onze kussens niet uit de weg!

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar