Lampen verlichting kopen: Sfeermakers in je huis, kantoor of restaurant.

Lampen verlichting kopen? In deze categorie vindt je allerhande zoals leeslampen, hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Zowel modern als industrieel of landelijk. Maar ook lampenkappen op maat gemaakt, eventueel bedrukt met bedrijfslogo of naam van je (pasgeboren) kind voor op de kinderkamer.

Wat je ook kiest, onze collectie lampen en verlichting staan garant voor kwaliteit en een sfeervol verlicht huis, kantoor of HORECA gelegenheid. Want ja, we zijn ook huisleverancier van menig business to business project. Maar let wel, onze verlichting is gewoon betaalbaar ondanks de fraaie kwaliteit.

De lamp van nu valt en staat vaak met de lichtbron die er in zit, de tijd van de veel te felle gloeilamp is voorbij, en tegenwoordig is er veel aandacht voor de lichtbron. Bijna altijd led, maar wel van de nieuwste generatie. Zo zien de led-lampen er uit als een fraaie retro gloeilamp of kooldraadlamp, ook het glas is er in allerlei vormen en afmetingen. Sommige lichtbronnen zijn een lamp op zichzelf. Uiteraard kan je al onze lampen zien met zo’n fraaie led lamp en draaien wij graag diverse varianten in het betreffende armatuur van je keuze. Zo kan je de perfecte combinatie met eigen ogen zien.

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde merken voor onze verlichting.
Hieronder vallen onder andere Highlight,Eichholz, BePure en ETH en we kunnen dan ook veel van de lampen verlichting van deze merken voor je nabestellen. Hebben wij het niet in de webshop staan of in onze woonwinkel in Elst (Tussen Arnhem en Nijmegen), is er alsnog een goede mogelijkheid dat wij je gewenste lamp kunnen leveren.

Neem contact met ons op of kom gezellig langs in onze woonwinkel in Elst (Arnhem Nijmegen) om onder het genot van een kop koffie of thee je lampen verlichting uit te zoeken.

Toon sidebar

Hanglampen (56)

Leeslampen (9)

Lichtbronnen (5)

Specials unieke verlichting (3)

Tafellampen (12)

Vloerlampen (21)