Hoekbanken en Zithoeken banner

De mooiste hoekbanken en zithoeken van de hoogste kwaliteit

Hier vind je onze schitterende collectie hoekbanken en zithoeken van excellente kwaliteit. Global Furniture Elst (Arnhem en Nijmegen) bekijk je deze eenvoudig via de webshop, hier kan je je alvast oriënteren  Welke keuze heb ik? Wat voor een opstellingen zijn er mogelijk? Vaak te veel om hier op te noemen.

Een bezoek aan onze woonwinkel in Elst (Gelegen tussen Arnhem en Nijmegen) is dan ook zeer de moeite waard, en we zouden haast zeggen een “must”. Want zeg nu zelf, even lekker proefritten, en rustig de stofcollectie bekijken is toch iets wat je niet online kunt doen. We adviseren je graag, en serveren er graag een heerlijk kopje koffie of thee bij.

Hoekbanken en zithoeken die passen bij elk interieur

Onze collectie hoekbanken en zithoeken bestaat uit moderne eigentijdse dan wel landelijke/romantische hoekbanken, zowel in leer als in stof uitgevoerd. Ze passen vaak in een uitgebreid programma met verschillende elementen, zodat jouw individuele droomopstelling gerealiseerd kan worden.

Materialen van de banken

Alle hoekbanken en zithoeken zijn uitgevoerd in top kwaliteit koudschuim of Bultex polyether. Dit garandeert een goed zitcomfort tot in lengte van jaren. Daarnaast betaal je voor deze zithoeken nooit teveel. Door onze goede banden met de leveranciers ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs.

Kom langs in de woonwinkel en bekijk het gehele assortiment

De zithoeken wil je voordat je deze aanschaft uiteraard eerst uitproberen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij nodigen je daarom van harte uit om langs te komen in onze meubelwinkel in Elst. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag, en soms ook op zondag geopend. Heb je voordat je langskomt nog vragen over de hoekbanken, of over een van onze andere producten? En staat je vraag niet in het rijtje Meest gestelde Vragen op de site? Bel dan met één van onze woonexperts op +31(0)481 – 350 173.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 18 resultaten

Show sidebar

Karin design bank

Cordoba stoere bank comfort

Linnea design bank hoekbank

Landelijke Oakland hoekbank Showroom model

 1.788,00 Incl. BTW

Fessano royale hoekbank stof modulair

Fessano royale hoekbank stof aanbieding

 2.269,00  1.665,00 Incl. BTW

Moderne hoekbank Fresh DYYK

Zico bank hoekbank Passe Partout

Gianni bank hoekbank Passe Partout

Casablanca modulaire bank

Poortvliet design hoekbank stof

Landelijke Oakland lifestyle hoekbank

Patio design hoekbank

Las Palmas stoere zitbank stof of eco leer

 875,00 Incl. BTW

Moderne hoekbank Detroit in leer met hocker aanbieding

 3.489,00  1.975,00 Incl. BTW

Demis landelijke hoekbank zithoek met knopen

Exeo modulaire hoekbank zitbank

Nashville modulaire bank hoekbank