De mooiste zithoeken van de hoogste kwaliteit

Hier vind je onze schitterende collectie zithoeken van excellente kwaliteit. Global Furniture bestel je deze eenvoudig via de webshop, waarna wij direct aan de slag gaan om deze zo snel mogelijk bij je te leveren.

Zithoeken die passen bij elk interieur

Onze collectie zithoeken bestaat uit moderne dan wel landelijke/romantische hoekbanken, zowel in leer als in stof uitgevoerd. Ze passen vaak in een uitgebreid programma met verschillende elementen, zodat jouw individuele droomopstelling gerealiseerd kan worden.

Materialen van de banken

Alle hoekbanken zijn uitgevoerd in top kwaliteit koudschuim of Bultex polyether. Dit garandeert een goed zitcomfort tot in lengte van jaren. Daarnaast betaal je voor deze zithoeken nooit teveel. Door onze goede banden met de leveranciers ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs.

Kom langs in de winkel en bekijk het gehele assortiment

De zithoeken wil je voordat je deze aanschaft uiteraard eerst uitproberen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij nodigen je daarom van harte uit om langs te komen in onze showroom in Elst. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Heb je voordat je langskomt nog vragen over de zithoeken, of over een van onze andere producten? En staat je vraag niet in het rijtje Meest gestelde Vragen op de site? Bel dan met één van onze specialisten op +31(0)481 – 350 173

Alle 18 resultaten

Toon sidebar