City line design meubelen categorie banner

City line design meubelen (Modena, Napoli, Padova, Torino en Milano)

Ontwerp je eigen City line design meubelen: Hier kun je je eigen ontwerp tot leven laten komen.

Deze configurator werkt het best op een desktopcomputer of tablet.

Allereerst is het van belang om een design te kiezen uit de 5 onderstaande stijlen. Veel van de stijlen lijken op elkaar, dus kijk goed welke stijl/bouw het beste past bij wat je wilt bereiken. De dikte van het bovenblad en de zijdes zijn de grootste verschillen, maar let ook op de opbouw van de romp (zijdes kunnen voor of achter het front zitten in de romp). Padova bijvoorbeeld is standaard voorzien van een glasplaat op het bovenblad.  Dan kies je het gewenste design meubel, zoals een tv meubel, dressoir of bergkast. Dan kan je stap voor stap de romp, bovenblad, front, greep en poot kiezen totdat je jouw gewenste design meubel hebt samengesteld. Je kunt alles uiteraard ook simpelweg uitproberen in de configurator onder aan de pagina en zien wat de opties zijn in een 3d model. In de configurator kun je ook het ontwerp naar jezelf toe mailen en de prijs zien van je gewenste model.

Met de configurator kun je vrijwel alle opties kiezen, maar er kan meer. Zo kan je de onderdelen ook in elke RAL kleur uitvoeren en kan er van de standaard indelingen afgeweken worden. Uiteraard voert dit te ver om hier op onze site te tonen, een bezoek aan onze woonwinkel in Elst (tussen Arnhem en Nijmegen) is dan ook aan te raden om alles goed in beeld te krijgen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst.

City line opties banner 1

City line opties banner 2

De designmeubel configurator:

Doorloop de stappen van de configuratie als volgt:

*  Kies de stijl die je wilt ontwerpen (Modena, Napoli, Padova, Torino of Milano)
*  Kies het model (welk model kast, welke afmetingen)
*  Selecteer je gewenste kleuren, grepen en poten uit alle opties aan de rechterkant van de  configurator
*  Verstuur naar jezelf per email (de mail is afkomstig van VDV Meubelen, niet vanuit Global Furniture).

Mocht je de mail niet ontvangen hebben, bekijk dan je spamfolder in je email client, soms kan deze afgevangen worden door een spamfilter.

100 % zeker van je beslissingen of heb je nog vragen? Stuur de configuratie dan naar ons op door middel van een email naar info@globalfurniture.nl. Vergeet natuurlijk niet om je contactgegevens (Naam, adres, telefoonnummer) te vermelden in de mail zodat wij contact met je op kunnen nemen om de aankoop te bevestigen of te kunnen reageren op je vragen.

Toont 1 resultaat

Show sidebar