Woonstijl kyara banner

Kyara design meubelen by Recor in Eiken, Cashmere of Basalt

Kyara design meubelen zijn leverbaar in diverse combinaties en kleuren zoals eiken, cashmere of basalt. Een gezellige tafel voor een snelle koffie of een uitgebreide maaltijd met familie en vrienden… Tv meubelen en salontafels die een moderne en toch warme sfeer uitstralen… Je eigen invulling aan deze veelzijdige design meubelen geven voor een unieke woon- of eetkamer…
Recor staat voor hoogwaardig zitcomfort en trendy meubelen met een ongekende charme. Deze interieur collectie maakt van je huis een écht thuis.

Global furniture biedt het woonprogramma Kyara voordelig aan. Deze moderne woonstijl is in drie kleuren verkrijgbaar (Eiken, Cashmere of Basalt) en in verschillende samenstellingen qua laden en kastjes. Op deze manier maak je er een uniek meubelstuk van. Een eiken buitenkant maar licht- of donkergrijze frontjes en dan een eiken kleurig open vak erin of liever toch grijs? Allerlei combinaties zijn mogelijk. Kom in de showroom kijken of bekijk hieronder de producten in de verschillende subcategorieën.

Om je meubels in perfecte conditie te houden en ze goed te kunnen onderhouden hebben wij hier een aantal producten om je te ondersteunen in het onderhoud. Let goed op het materiaal en de bekleding van je meubel, hiermee voorkom je schade of verkleuringen.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 4 resultaten

Show sidebar