Woonstijl Max banner

Max eiken meubelen met betonlook finish

Alle max eiken meubels van de Tower Living zijn gemaakt van 100% Europees eikenhout. Deze houtsoort wordt ook wel ‘drift oak’ genoemd. Het eikenhout is van hoge kwaliteit en dit zie je niet alleen terug in de uitstraling van de meubelen, maar merk je ook aan de levensduur. Alle Max eiken meubelen zien er luxe en stijlvol uit en gaan lang mee.

De eiken onderdelen van de meubelen zijn licht geborsteld en afgewerkt met een olie. Deze olie beschermt het hout niet alleen, maar zorgt ook voor een extra stijlvolle uitstraling. Verder heeft ieder meubel in deze meubelserie een betonnen element. Dit element versterkt de stoere uitstraling van de Max eiken meubelen.

Strakke, stoere en industriële meubels

Door de combinatie van hoogwaardig eikenhout en stoer beton, krijgt deze meubelcollectie een stoere en karakteristieke uitstraling. Deze uitstraling past perfect bij de industriële woonstijl. Verder hebben de verschillende Tower Living Max meubelen een strak ontwerp. Wie van de combinatie van stoer en minimalistisch houdt, houdt van de Max meubelcollectie van Tower Living.

Tips en advies:

Europees eiken (drift oak) alleen fronten Azië
Naturel eiken / Grijs beton
MDF / Metalen frames / Plaatmateriaal

Eikenhout werkt, de mate waarin dat gebeurt, is afhankelijk van de ruimte waarin het meubel wordt geplaatst. Als gevolg van wisselingen in de luchtvochtigheid en/of temperatuur krimpt hout of zet het uit. Grote verschillen kunnen leiden tot barsten en scheuren in het eikenhout, daarom is een gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid belangrijk (een goede luchtvochtigheid zit tussen de 50 en 60%). Hulpmiddelen om te zorgen voor een constante luchtvochtigheid zijn waterbakjes voor aan de verwarming of een luchtbevochtigings- apparaat. Ook moet u ervoor zorgen dat de Max eiken meubelen niet tegen een verwarming of airconditioning worden geplaatst.

Onderhouds- en reinigingsadvies:

Dagelijks onderhoud van de max eiken meubelen: afdoen met een licht vochtige doek en daarna met een droge doek na doen. Daarnaast 1 a 2 maal per jaar het frame verzorgen/behandelen met beton wax.
De deuren/fronten met Oranje greenfix kleurloos.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 8 resultaten

Show sidebar