Woonstijl Pandora banner

Pandora meubels Teak en Metaal

Pandora meubels Teak en Metaal is een eigentijds modern, strak vormgegeven woonprogramma dat is gemaakt van geborsteld en gerecycled teak in combinatie met metaal. De strakke greeploze meubelen staan op hoge pootjes van massief metaal. Pandora meubelen in teak met metaal zijn stijlvol modern maar met een warm en sfeervol accent. De Pandora meubelen kunnen goed toegepast worden in een zowel modern als industriële inrichting – woonkamer. Maar ook in een kantoor zullen deze eigentijdse meubels zeker niet misstaan. Veel ondernemers kiezen tegenwoordig voor een woonkamer-“achtige” kantoorinrichting wat de werksfeer, en naar zeggen de productiviteit zeker ten goede komt. De Pandora meubelen worden gemonteerd en goed verpakt geleverd. Je hoeft dus niets te monteren. Alleen de Pandora tafels worden gedemonteerd geleverd.

Download hier de Pandora meubels flyer>>

Tips en advies:

Hout werkt, de mate waarin dat gebeurt, is afhankelijk van de ruimte waarin het meubel wordt geplaatst. Als gevolg van wisselingen in de luchtvochtigheid en/of temperatuur krimpt hout of zet het uit. Grote verschillen kunnen leiden tot barsten en scheuren in het hout, daarom is een gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid belangrijk (een goede luchtvochtigheid zit tussen de 50 en 60%). Hulpmiddelen om te zorgen voor een constante luchtvochtigheid zijn waterbakjes voor aan de verwarming of een luchtbevochtigings- apparaat. Ook moet u ervoor zorgen dat de meubels niet tegen een verwarming of airconditioning worden geplaatst.

Onderhouds en reinigingsadvies Pandora meubels:

Dagelijks onderhoud, afdoen met een licht vochtige doek en daarna met een droge doek na doen. Daarnaast 1 a 2 maal per jaar het meubel reinigen met Woodclean en verzorgen/behandelen met Mat Polish, dit betreft het teakhout.
Metalen delen alleen afstoffen en indien nodig licht vochtig en daarna gelijk droog nadoen.

Toont alle 7 resultaten

Show sidebar