Potenza teak meubelen banner

Potenza teak meubelen

Strakke lijnen, robuust gerecycled FSC Teakhout en stoer metaal kenmerken Potenza teak meubelen.
Een stoer, haast industrieel teak meubel programma dus, wat sfeer en karakter in uw interieur brengt. Of het nu uw woonkamer of kantoor is, de teak meubelen voelen zich overal thuis, en jij voelt je thuis met deze prachtige massieve meubelen in je huis.
Kom gezellig langs en bekijk deze prachtige stoere teak meubelen in onze woonwinkel in Elst tussen Arnhem en Nijmegen. We serveren je er graag een verse kop koffie of thee bij.

Voordelen van Potenza teak meubelen:
Veel keus
Meubelen in diverse afmetingen zoals de tafels en tv meubelen bijvoorbeeld.
Snel leverbaar
Degelijke kwaliteit

Recycled teak
Azië
Reclaimed teak
Old teak, teak, en metaal Old teak en topcoat (lak)

Teakhout werkt, de mate waarin dat gebeurt, is afhankelijk van de ruimte waarin de Potenza teak meubelen worden geplaatst. Als gevolg van wisselingen in de luchtvochtigheid en/of temperatuur krimpt teakhout of zet het uit. Grote verschillen kunnen leiden tot barsten en scheuren in het hout, daarom is een gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid belangrijk (een goede luchtvochtigheid zit tussen de 50 en 60%). Hulpmiddelen om te zorgen voor een constante luchtvochtigheid zijn waterbakjes voor aan de verwarming of een luchtbevochtigings- apparaat. Ook moet u ervoor zorgen dat de Potenza meubels niet tegen een verwarming of airconditioning worden geplaatst.

Onderhoud en reinigingsadvies:

Regelmatig onderhoud, afdoen met een licht vochtige doek en daarna met een droge doek na doen. Daarnaast 1 a 2 maal per jaar het meubel reinigen met Natural Wood cleaner en verzorgen/behandelen met Mat Polish.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 10 resultaten

Show sidebar