Sito Zwart Banner

Sito design meubelen

Sito design meubelen is een nieuw ontwerp voor degene die op zoek is naar een modern design en eigentijdse afwerkingen, om te genieten van een nieuwe en functionele stijl. Gebruik je fantasie, combineer materialen, kleuren en afwerkingen om een moderne look te creëren die bij jouw eigen stijl past. Niets is onmogelijk met de oneindig veel combinatie mogelijkheden. Het ontwerp is aangepast aan het dagelijkse leven in de woning, onmisbaar en noodzakelijk voor interieur producten die praktisch en functioneel zijn. De modellen hebben een zeer uitgesproken persoonlijkheid, zonder dat de praktische rol die meubilair in elke huidige woning zou moeten hebben, verloren gaat.

Alle Sito modellen staan op schuine zwart metalen poten, optioneel is er een sledepoot leverbaar.

Wij raden je aan om lang te komen bij ons in de woonwinkel in Elst (Arnhem Nijmegen) om door te nemen wat de opties zijn voor deze hangkasten en meubelen. Vrijwel alles kan, maar moet wel goed passen en samengesteld worden en dat kan natuurlijk het beste onder genot van een kop koffie of thee en passend advies van onze medewerkers.

Om je Sito meubels in perfecte conditie te houden en ze goed te kunnen onderhouden hebben wij hier een aantal producten om je te ondersteunen in het onderhoud. Let goed op het materiaal en de bekleding van je meubel, hiermee voorkom je schade of verkleuringen.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont alle 2 resultaten

Show sidebar