Woonstijl Swift banner

Swift design hangkasten

De Swift design hangkasten collectie is gemaakt om aan de muur op te hangen en zwevend een nieuwe dementie toe te voegen aan je huis. Het unieke ophangsysteem zorgt voor een simpel maar solide muurmontage. De Swift collectie kenmerkt zich door 2 cm dunne bovenbladen. De fronten van de Swift serie vallen voor de zijwanden en onder het bovenblad. Het nieuwe “Tip-On voor Tandem” synchronisatie systeem van Blum zorgt er voor dat de greeploze fronten eenvoudig worden geopend door lichtjes tegen het front aan te duwen.

Stel uw eigen kast samen en creëer uw eigen woonsfeer.
Met behulp van verschillende materiaal- en  kleurstalen kunt u de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren. U kunt bv. kiezen voor een eiken beits kast romp, gelakte rode fronten en een noten blad, of één van de vele andere combinatie mogelijkheden.

Wij raden je aan om lang te komen bij ons in de winkel om door te nemen wat de opties zijn voor deze hangkasten. Vrijwel alles kan, maar moet wel goed passen en samengesteld worden en dat kan natuurlijk het beste onder genot van een kop koffie of thee en passend advies van onze medewerkers.

Om je meubels in perfecte conditie te houden en ze goed te kunnen onderhouden hebben wij hier een aantal producten om je te ondersteunen in het onderhoud. Let goed op het materiaal en de bekleding van je meubel, hiermee voorkom je schade of verkleuringen.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont 1 resultaat

Show sidebar