Woonstijl Wave banner

Wave moderne meubelen

De Wave moderne meubelen kasten zijn ontworpen om aan de muur op te hangen. Het speciale ophangsysteem zorgt voor een eenvoudige maar degelijke montage en brengt een nieuwe dementie naar je woonkamer. De Wave meubelen kenmerken zich door 5 cm dikke bovenbladen. De fronten van de Wave meubels vallen voor de zijwanden en onder het bovenblad. Het “Tip-On voor Tandem” synchronisatie systeem van Blum zorgt er voor dat de greeploze deuren en laden eenvoudig worden geopend door er lichtjes tegen aan te duwen.

Stel uw eigen kast samen en creëer uw eigen woonsfeer.
Met behulp van verschillende materiaal- en  kleurstalen kunt u de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren. U kunt bv. kiezen voor een eiken beits kast romp, gelakte rode fronten en een noten blad, of één van de vele andere combinatie mogelijkheden.

Wij raden je aan om lang te komen bij ons in de winkel om door te nemen wat de opties zijn voor deze hangkasten. Vrijwel alles kan, maar moet wel goed passen en samengesteld worden en dat kan natuurlijk het beste onder genot van een kop koffie of thee en passend advies van onze medewerkers.

Om je meubels in perfecte conditie te houden en ze goed te kunnen onderhouden hebben wij hier een aantal producten om je te ondersteunen in het onderhoud. Let goed op het materiaal en de bekleding van je meubel, hiermee voorkom je schade of verkleuringen.

We bezorgen o.a. in Gelderland Zevenaar Duiven Apeldoorn Huissen Wageningen Ede Doetinchem

Toont 1 resultaat

Show sidebar