Dressoir kasten

CBW-erkend
Gratis verzending vanaf € 75 euro
14 dagen bedenktijd

Wanneer je op zoek bent naar een ruime selectie aan dressoir kasten, moet je bij Global Furniture zijn. In onze vestiging in Elst (Gelderland) en in onze online webwinkel hebben wij een uitgebreide collectie aan prachtige dressoirs. Dit betekent dat wij voor iedere woonstijl meerdere exemplaren in ons assortiment hebben van uitstekende kwaliteit en bovendien zeer scherp geprijsd. Daarnaast komen veel van onze dressoirs uit eenzelfde programma, zoals bijvoorbeeld onze salontafels, waardoor je een schitterend geheel in jouw interieur creëert.

Keuze uit materiaal, kleur en handgrepen bij onze dressoir kasten

Zodra je een blik werpt op onze collectie dressoirs, valt je ongetwijfeld meteen op dat deze in een grote diversiteit aan materiaalsoorten verkrijgbaar is. Eiken, seesham, elmhout, acacia, noem maar op. Hierbij kent iedere materiaalsoort een eigen unieke uitstraling die verder wordt geaccentueerd door de kleur en uitvoering waar je voor kiest. Neem bijvoorbeeld het Boxx dressoir van het kwaliteitsmerk Richmond. Met deze grenen kasten voeg je een landelijke sfeer toe en bepaal je zelf in welke uitvoering, kleur en handgrepen je deze geleverd wilt krijgen. Jouw keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Bijpassende meubels uit eenzelfde lijn

Vaak kiezen onze klanten voor meerdere meubels uit eenzelfde lijn. Hiermee definieer je jouw stijl dan ook op een bijzonder stijlvolle manier. Stel, je kiest voor een van de fraaie Stresa Acacia Truffel dressoir kasten. Dan hebben wij hiervoor onder meer bijpassende eettafels, hoektafels en zelfs boekenkasten uit hetzelfde programma. Nieuwsgierig geworden? Neem gauw een kijkje op onze site, of laat je aangenaam verrassen in onze showroom in het Gelderse Elst. Als je vooraf vragen hebt over de mogelijkheden of het assortiment bel dan +31(0)481 – 350 173.