lampenkappen op maat gemaaktLampenkappen op maat gemaakt in Elst tussen Arnhem en Nijmegen Gelderland

Lampenkappen op maat gemaakt, onze specialiteit. Wij bieden u een groot assortiment lampenkappen in vrijwel elke maat en stof. Ook maken wij lampenkappen voor oude vloer- of tafellampen, met speciale of bijzondere bevestiging. En mocht u nu een heel bijzondere lampenkap hebben, kunnen we deze ook volledig opnieuw bekleden. Uw kap is dan weer helemaal als nieuw! Mocht u langs willen komen, kunt u het beste uw oude lampvoet meenemen zodat de maat en het model goed bepaald kan worden. Mocht u gewoon dezelfde lampenkap op maat willen hebben, maar in een andere stof, of gewoon omdat deze kapot is, dan hoeft dat natuurlijk niet.

We hebben een groot assortiment stoffen, waaruit de lampenkappen op maat gemaakt kunnen worden. Vrijwel elke maat is mogelijk.

Ook kunnen wij voor projecten lampenkappen in afwijkende maten of uitvoeringen leveren. Tevens is het bedrukken van een lampenkap op maat gemaakt met uw bedrijfslogo of bijvoorbeeld de naam van uw kind voor de kinderkamer mogelijk.

Download u hier alvast de prijslijst met de meest voorkomende maten lampenkappen, zodat u enig idee heeft van de kosten.

Wij nodigen u van harte uit, om onder het genot van een kopje koffie of thee, de juiste lampenkappen op maat gemaakt voor u uit te zoeken.

Heeft u nog vragen?

Stuur ons een email, voor een vrijblijvende prijsopgave of extra informatie.