Welkom op de meest gestelde vragen pagina.

Verzendingen geschieden voornamelijk met DHL, de grotere of meer kwetsbare artikelen worden verzonden via o.a. Transmission of eigen vervoer.

Ja, deze kunt u binnen 14 dagen retourneren, uw geld wordt dan teruggestort.

U kunt ons dan een email sturen, en zullen het artikel kosteloos omruilen voor een nieuw exemplaar. Indien dit om een of andere reden niet mogelijk is, zullen we met u overleggen voor een oplossing.

Global furniture geeft veel om uw privacy.
Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld.
Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Voor ons volledige Privacy Beleid, klikt u hier.

Op onze hoofdpagina kunt u (binnenkort) een invoer blok vinden speciaal voor het aanmelden op onze nieuwsbrief. U voert simpelweg hier uw gegevens in, in combinatie met uw email adres en u zult per direct meegenomen worden in de eerstvolgende nieuwsbrief release.

Om u af te melden van de nieuwsbrief is het het makkelijkste om in de laatst ontvangen nieuwsbrief te klikken op de afmeld link. Deze kunt u standaard helemaal onderaan de nieuwsbrief vinden. Als u hier op klikt haalt deze link uw gegevens van onze mailing lijst af en zult u geen nieuwsbrief meer ontvangen.