Blog, Nieuwtjes, Voorpagina

Persoonlijke interieuradviezen door Styling22 27 oktober 2018

Ieder jaar is Oktober Woonmaand met trends, interessante tijdschriften, en leuke acties. Dit jaar heeft Global furniture Mandy van Bussel (Styling22) gevraagd om op zaterdag 27 oktober persoonlijke interieuradviezen te geven en (hierover) een gastblog te schrijven.

 

Leuk als je komt 27 oktober!

Oktober wordt al jaren de “woonmaand” genoemd. Nou, ik wil altijd heerlijk wonen 😉
Deze maand zijn er voor mij als interieurontwerper/stylist extra veel leuke vak- en consumentenbeurzen, veel tijdschriften vol inspiratie, woonprogramma’s en natuurlijk woonwinkels met leuke acties… Mij is gevraagd om op zaterdag 27 oktober persoonlijke interieuradviezen te geven, tegen het voordeligere tarief van. Leuk, ik heb er zin in! Wil je een professioneel advies en antwoorden op je woonvragen? Meld je dan aan voor zaterdag 27-okt. vanaf 10 uur bij Global furniture in Elst (zie onderaan voor meer informatie). Tot dan!

 

Ook ik maak wel eens een interieur foutje

Ik troost me met de gedachte dat iedereen wel eens fouten maakt. Ik heb als interieurontwerper een domme fout gemaakt in ons eigen interieur, ik heb destijds onze bank (samen met mijn man!) gekozen omdat ‘ie “zo mooi staat in ons interieur.” De kleur en de stof waren goed, het model tijdloos en stoer; inderdaad, hij staat mooi! Máár ik heb een zwakke rug en ik had niet goed genoeg gevoeld of ‘ie wel echt fijn zit, erg jammer.

Het gevolg hiervan is dat ik nu bij al mijn klanten hamer op goed zitcomfort! Laat je dus adviseren in de winkel.

 

Een tikkeltje lef in je interieur maakt het wat spannender

Een nieuw interieur, maar waar ga je voor? Mijn antwoord daarop: “Kies altijd voor wat bij jou/ jullie past en denk nooit aan wat de buren, je moeder of beste vriendin ervan zou vinden.” Ga je voor (deels) een nieuw interieur, bedenk dan eerst welke items je dierbaar zijn, of welke gewoon nog uit praktische overwegingen, voorlopig, moeten blijven. Dit vormt je (kleur-)basis.

Wil je rust creëren of juist een statement maken door middel van gekleurde stoelen, een aparte lamp of een kleur op de muren? Blijf bij jezelf, maar daag jezelf ook uit. Een tikkeltje lef in je interieur maakt het wat spannender, minder voorspelbaar. Weet je niet goed hoe? Ik geef je graag advies op de 27ste.

 

Het moet een eenheid zijn, maar zeker niet saai

Ik zorg er bij mijn klanten altijd voor dat hun eigenheid in het interieur naar boven komt
èn dat de kleuren en sfeer kloppen met elkaar.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik zoal gedaan heb, voor je een advies bij me boekt,
kijk dan op mijn website: www.styling22.nl of op www.instagram.com/styling22/ Of kijk in de special van Ariadne at Home van oktober. Daar sta ik in met een uitgebreide binnen kijker bij een van mijn klanten.
Ik hoop tot ziens.

Creatieve groet,
Mandy van Bussel
STYLING22

 


27 oktober Woonadvies-dag bij Global furniture

Hoe geef je jezelf op voor het styling advies?

Er zijn op deze dag 6 blokken van één uur om je op in te schrijven voor de styling advies dag. De blokken starten om 10.00 u en lopen tot 17.00u met een lunch-pauze van 13.00u tot 14.00u voor onze stylist. Om deel te kunnen nemen in een van deze blokken, bel je naar Global Furniture (0481-350173) met het gewenste tijdframe dat je langs wilt komen voor advies. Als dat blok nog vrij is, zetten wij dit tijdframe voor je vast.

 

Hoe werkt het?

Je verzamelt al je woonvragen en Mandy geeft zoveel mogelijk praktische antwoorden, zodat je thuis meteen aan de slag kunt. Wil je een indeling of sfeer/ stijladvies? Zorg dan dat je foto’s en een plattegrond op schaal 1:50 bij je hebt, dan wordt het al snel concreet. Zo kun je in die 45 minuten veel tips krijgen. Mandy kan je ook helpen door even mee te lopen door de collectie in de showroom, op zoek naar een passend meubel.

 

Wat kost het en wat krijg je?

Het advies kost €50,- (incl. BTW) en hiervoor krijg je:

  • heel veel persoonlijke tips en oplossingen;
  • indelingsschets (neem hiervoor je plattegrond op schaal 1:50 mee) met evt. kleurenplan of meubelplan
  • hulp bij uitzoeken van de juiste meubels in de winkel van Global furniture;
  • kleurstalen van de geadviseerde kleuren;
  • bij besteding van € 350 naar aanleiding van dit advies ontvang je een cadeaucheque t.w.v. 50 euro van Global Furniture (te besteden binnen 2 weken) en
  • een kortingsbon voor advies aan huis van 1 uur voor maar €50,00  (exclusief de reiskosten, te besteden voor 01-01-2019).

Onze styliste kijkt uit naar jouw komst en houdt daar in de planning rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van een afspraak de kosten van het advies bij je in rekening te brengen. Je kunt tot 48 uur van tevoren de afspraak via de e-mail of telefonisch annuleren. Alvast bedankt voor je begrip!

 

Wees er snel bij en hopelijk tot 27 oktober!
Team Global Furniture

 

Dat lijkt me geweldig! Maar… ik kan die dag niet

Dan kan je je opgeven voor onze mailinglist. Ook als de dag of jouw blok al volgepland is. Als je op je profiel aangeeft dat je interesse hebt in woontrends en nieuws vanuit de winkel, dan sturen we je een uitnodiging voor een volgende Woonadvies/Styling dag of dergelijke actie.