Tafel bestellen

CBW-erkend
Gratis verzending vanaf € 45 euro
14 dagen bedenktijd

Online een tafel bestellen die bij jouw huidige interieur past en ook nog eens zeer scherp geprijsd is? Dit is precies wat Global Furniture je biedt. Wij zijn een meubelspecialist met jarenlange ervaring in het vak. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw perfecte tafel, kasten, eetkamerhoeken, verlichting, woonaccessoires en nog veel meer. Wij hebben enkel de allerbeste kwaliteitsmerken voor je geselecteerd. Je vindt onze showroom in het Gelderse Elst.

Een tafel bestellen uit hetzelfde meubelprogramma

Door onze keuze voor alleen hoogstaande meubelmerken, vind je bij Global Furniture tal van tafels die tot een meubelprogramma behoren. Wat we daarmee bedoelen? Stel, je gaat verhuizen of je wilt jouw interieur een nieuwe look geven. Dan is het natuurlijk het mooist wanneer jouw nieuwe meubels op elkaar is afgestemd. Dit creëer je door te kiezen voor verschillende meubelstukken uit hetzelfde programma, met dus dezelfde uitstraling als de andere meubelen.

Van salontafels tot eetkamertafels en meer

Wanneer je besluit om jouw tafel online te bestellen bij Global Furniture, dan ontdek je in onze meubelwebshop een grote diversiteit. Zo hebben wij salontafels, maar ook eetkamertafels, bartafels, hoektafels en bijzettafels in huis. Deze zelfde diversiteit vind je terug in de diverse optiemogelijkheden per tafel. Bij ons selecteer je precies het materiaal, de kleur, de vorm en de afmetingen van de tafel waar je naar op zoek bent. Waar wacht je nog op? Kom bij ons langs in onze showroom of laat je verrassen in onze webshop. Bel naar +31(0)481 – 350 173 als je meer wilt weten over de verschillende producten.