Tuinkussens op maat laten maken

CBW-erkend
Gratis verzending vanaf € 75 euro
14 dagen bedenktijd

Je wilt jouw tuinkussens op maat laten maken tegen de scherpste prijzen? Vertrouw dan op de expertise van Global Furniture. Wij zijn meubelspecialist met jarenlange ervaring en wij maken jouw set tuinkussens precies in de maatvoering die je wenst. Dit doen wij niet alleen voor de tuinmeubelen uit onze collectie, maar ook voor jouw bestaande tuinsets. Hierbij maken wij gebruik van de allerbeste materialen. Wij bieden je de keuze uit tal van kleuren, vormen en designs.

Tuinkussens op maat laten maken van hoogstaande materialen

Veel van de standaard tuinkussens die je in een winkel aanschaft, verkleuren na verloop van tijd. Ook is het vaak zo dat je na één of twee seizoenen op een plat kussen zit, omdat de kwaliteit van zo’n kussenvulling te wensen overlaat. Vergeet je deze tuinkussens naar binnen te halen tijdens een regenbui? Dan krijgt je doorgaans ook nog eens te maken met schimmelvorming of lelijke vlekken. Herkenbaar? Dan hebben wij van Global Furniture goed nieuws voor u. Door bij ons tuinkussens op maat te laten maken van topkwaliteit materialen, kunnen wij je voorzien van tuinkussens die kleurecht blijven en vlekken en schimmels weren. Verder zorgt ons hoogstaande schuimsoort in de vulling voor optimaal zitcomfort.

Tal van kleuren en fraaie designs

Of je nu tuinmeubelen van wicker hebt of de voorkeur geeft aan meubelen van steigerhout, voor iedere stijl hebben wij een ruime keuze aan bijpassende tuinkussens. Denk hierbij aan kleuren, designs maar ook verschillende vormen kussens. Ook voordelig jouw tuinkussens op maat laten maken door Global Furniture? Kom gezellig langs in onze showroom in Elst (Gelderland) of bel +31(0)481 – 350 173. Wij helpen je graag.