Tuinkussens op maat

CBW-erkend
Gratis verzending vanaf € 75 euro
14 dagen bedenktijd

Tuinkussens op maat laten maken, is dat mogelijk? Jazeker. Bij Global Furniture leveren wij precies de maat tuinkussens die je wenst. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogstaande materialen zodat je er jarenlang plezier van heeft. Of je nu tuinkussens wilt laten maken voor jouw bestaande tuinset of voor de tuinmeubelen uit de collectie van Global Furniture: wij zijn je graag van dienst.

Tuinkussens op maat voor optimaal comfort

Vooral de materiaalkeuze is bepalend voor het zitgemak dat je met jouw tuinkussens ervaart. Daarom maken wij gebruik van de allerbeste materialen voor de tuinkussens op maat. Dit voorkomt onder meer dat de kussens snel verkleuren. Daarnaast stoten de door ons gebruikte materialen water af en zijn ze schimmelvrij. Hierdoor zijn onze tuinkussens prima bestand tegen een regenbui. Dat is een hele zorg minder, nietwaar? Bovendien zorgt het toepassen van de juiste schuimsoort ervoor dat je niet na enige tijd op een plat tuinkussen zit. Kortom, je ervaart optimaal comfort met de tuinkussens van Global Furniture.

In diverse kleuren, designs en vormen leverbaar

Onze tuinkussens op maat zijn leverbaar in diverse kleuren, designs en vormen. Hierdoor passen ze bij ieder type tuinset, van steigerhouten tuinmeubelen tot tuinsets die gemaakt zijn van wicker. Daarnaast bieden wij je een ruim assortiment aan tuinkussens in standaard afmetingen. Stuk voor stuk bestaan ze uit hoogwaardige Olefin® vezels die garant staan voor kleurechte kwaliteit, een hoge mate van comfort en vlek- en schimmelwerende eigenschappen. Ook jouw perfecte set tuinkussens bestellen? Maak eenvoudig jouw keuze in onze webshop of neem voor meer informatie contact op met +31(0)481 – 350 173.