Woonboulevard Arnhem NijmegenWoonboulevard regio Arnhem Nijmegen

Kom gezellig meubels en andere woonbenodigdheden shoppen op de woonboulevard regio Arnhem Nijmegen. Onze woonwinkel Global furniture en alle andere winkels zijn centraal gelegen en goed bereikbaar per auto, trein of bus. Het station is op 5 minuten loopafstand. De Meubelboulevard in Elst is sowieso erg centraal gelegen en goed bereikbaar via de A15, A325 of A12. Parkeren voor de deur bij elke winkel is ruimschoots mogelijk en natuurlijk gratis.

De woonboulevard is gelegen aan de Industrieweg Oost in Elst. Je vindt daar tevens o.a. Verandaland  voor de betere overkappingen en veranda’s, Hoefsloot wonen voor top segment design meubelen, de Gamma, Sani-dump onze buren, voor al je sanitair benodigdheden  Beter Bed en Bopita kindermeubels. Maar ook zijn er parketzaak Parket Exquisit, woninginrichting Willemsen wonen en diverse keukenzaken vlak om de hoek. Kortom een compacte maar overzichtelijke meubelboulevard voor de regio Arnhem Nijmegen waar je voor al je woning- en overige gerelateerde zaken terecht kunt. De meubelboulevard is ook regelmatig op zondagen geopend en natuurlijk op veel feestdagen. Wij staan graag tot je dienst en verwelkomen je graag met een heerlijke kop verse koffie of thee.

En ben je lekker klaar met meubels en andere woonbenodigheden shoppen? Dan ligt het centrum zeer dichtbij. Daar vindt je volop leuke restaurants met terrasjes en andere winkels. En ook daar kan je gratis parkeren! Je vindt er een groot aanbod in allerlei winkels.

Kijk hier voor het gehele overzicht aan winkel- en HORECA aanbod in het centrum van Elst >>

Kortom een bezoek aan de woonboulevard Elst voor de regio Arnhem en Nijmegen is zeker de moeite waard.
Hopelijk zien we je snel!