Woonwinkel Arnhem NijmegenWoonwinkel Arnhem Nijmegen binnen kijken

Kom gezellig in de Woonwinkel Arnhem Nijmegen binnen kijken. Bij Global Furniture kun je ongedwongen meubel inspiratie opdoen in een leuke, gezellig aangeklede woonwinkel. Onder het genot van een vers kopje koffie, cappuccino of thee, kunt je tussen de uitgebreide collectie meubels, tuinmeubels, lampen, vloerkleden en bijbehorende woonaccessoires ronddwalen.  Onze meubelwinkel ligt gunstig gelegen op de rand van het industrieterrein de Aam in Elst op de Industrieweg oost 3. Je kunt gratis voor de deur parkeren.
De meubelen staan fraai gepresenteerd, veelal op stijl en trends. We voeren diverse meubelmerken zoals bijvoorbeeld DYYK, Passe Partout banken, Richmond meubelen en applebee en Exotan tuinmeubelen. (Tuinmeubelen met name in het seizoen). Vrijwel alle meubels die wij verkopen kunnen direct uit onze meubelwinkel verkocht worden, dus als je echt haast hebt, kan het meteen meegenomen of geleverd worden. Ook hebben wij van diverse meubels, lampen en woonaccessoires voorraad. Indien wij het meubel niet op voorraad hebben, kunnen we dit voor je naleveren en eventueel bezorgen. Niet alleen in Elst, Arnhem of Nijmegen, maar door heel Nederland en zelfs Europa. Kijk voor onze openingstijden hier >>

Vindt je niet direct het juiste meubel in onze woonwinkel Arnhem Nijmegen? Bestel het dan eenvoudig in onze webshop hier hebben we nog een uitgebreide aanvullende collectie meubelen en tuinmeubelen. Kijk dus zeker lekker rond op onze webshop. Tevens vindt je hier aanvullende informatie over van alles en nog wat aangaande meubels. Bijvoorbeeld meubelonderhoud>> Maar ook onze garantiebepalingen volgens het CBW . Vrijwel alle artikelen in onze webshop worden gratis thuisbezorgd in bijna geheel Nederland, tenzij anders vermeld. Uitzonderingen zijn de Waddeneilanden en delen van Zeeland.

Ons adres:
Global furniture woonwinkel
Industrieweg Oost 3
6662NE Elst Gelderland Arnhem Nijmegen